Stichting De Friesland bestaat 10 jaar

Al 10 jaar investeren wij in vernieuwing in de zorg. We ondersteunen projecten die gezondheid, vitaliteit en ontmoeting tussen mensen verbeterd. Dit is nodig om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. We blikken terug op de afgelopen 10 jaar én kijken vooruit.

Indiveo

Met betrouwbare en begrijpelijke patiëntenvoorlichting helpt Indiveo zorgorganisaties om onderzoeken, ziektebeelden en behandelingen duidelijk uit te leggen aan patiënten, mantelzorgers en naasten.

Vitale Vereniging

Deelnemers van 6 verenigingen uit Friese steden/dorpen worden 12 weken lang intensief begeleid richting een gezondere leefstijl. Zij werken zowel aan hun persoonlijke doelen als aan die van hun vereniging (of dorp of wijk).

Hacklab

Hacklab richt zich op (veelal) jonge talenten die buiten het schoolsysteem of werk (dreigen) te vallen. Zij krijgen bij Hacklab de kans om nieuwe ICT-vaardigheden te leren en relevante werkervaring op te doen om zo te kunnen participeren in de maatschappij.

De video's van de onderstaande projecten volgen binnenkort

Jubileumactie

Heeft u een idee voor uw dorp op wijk die de vitaliteit verbetert? We ontvangen ze graag. Met onze jubileumactie geven we dit jaar een bijdrage aan 10 lokale vitaliteitsprojecten.

Jubileumactie